29 Sep 2015

The Secret Garden, One Utama




Assalam 1 Malaysia (=
hai apa khabar kamu kamu ? heee
malam ini honey nak review destinasi menarik yang harus di kunjungi bagi
pencinta alam macam honey Dhew =p
honey Dhew pergy hujung bulan Ogos lepas tapi baru ada masa nak menaip entry hahaha
sebab start September jadual honey pack gila =p
dengan wedding sepupu lagy haa

The Secret Garden terletak di Rooftop One Utama, Petaling Jaya
Pembangunan taman atas bumbung yang terbesar di Asia Tenggara
Keluasan 30 000 kaki persegi, di buka pada pengujung  25 May 2009

Terdiri daripada 7 seksyen antara nya Cacti, Succulents & Dry-climate Plants.
Climbers, Temperate & Highland Plants, 
Foliage Plants, Flowering Trees, Shrubs & Herbs,
Herbs, Spices & Food Plants,
Accent Plants - Palms, Cycads, Giant Aroids, Century Plants, Conifers & Bananas

moh ler tenGok gambar
honey snap gambar sedikit j la sebab asal honey Dhew pergy rooftop j hujan ! =D
macam One City Skypark
tape tape mujur dekat area sini j nanty nak singgah lagy heee =p














































































Details :
Open Saturdays, Sundays and Public Holidays
Time 1000am - 2200pm
MASUK PERCUMA
Address Rooftop @ 1 Utama Shopping Centre
Lebuh Bandar Utama,
Bandar Utama City Centre,
47800 Petaling Jaya,

2 comments:

  1. SubhanaAllahhh... cantiknyaa tempat nii..... nanti nak pergi jenjalan kat sini

    ReplyDelete
  2. rasa mcm nak pijak2 atas teratai tu..nmpk cantik..

    ReplyDelete