5 Jan 2015

Salon Du Chocolat



Assalam 1 Malaysia (=
Salam Tahun Baru 2015
Alhamdulilah di panjangkan umur kita semua (=
first entry untuk tahun 2015
honey review about makanan 



      04 Januari 2015 


macam biasa la honey teman Dhew pergy LowYat
Dhew setel kan kerja Dhew lerr about Repairing Desktop 
belah petang honey Dhew saje jalan jalan Mall baru sebelah UNIKL
Quill City Mall at Jalan Sultan Ismail

ingat lagy entry Dip N Dip
honey dapat tahu Salon Du Chocolat 2 hary lepas makan Dip N Dip =D
 ouh ya Dip N Dip ade buka branch at IOI City Mall Putrajaya
yeayyy dekat sangat rumah honey 4 minit =p

Salon Du Chocolat macam Dip N Dip 
kedai makanan berasakan Chocolate
nak tahu apa beza kedua dua kedai ini ?
meh sambung baca =p

SDC harga lebih murah berbanding DipNDip
tapi tahun ny at SDC harga da naek atau honey baru tahu 
dia orang letak harga baru ?
Brownies Crepe sebelom ini RM24.90 tapi honey pergy RM28 =D
at Dip N Dip Brownies Crepe RM29 ta silap honey

SDC menu tak banyak macam dekat Dip N Dip sampai rambang mata =p
SDC kurang manis kurang lemak kira sape diet tuu boleh ler ke SDC kot hehe
tapii memang sedap chocolate at SDC 
ruang kedai ? masih sama macam Dip N Dip perlu di perluas ruang kedai
at SDC no tax okey ! =p
at Dip N Dip ade tax 10% 

first outlet at Malaysia SDC only at Publika
outlet kedua dekat Quill City Mall
jommm usha gambar
ade gambar kabur sebab honey tengah gelak tyme tu =p
malas nak snap baru
nak check harga klik gambar okey






















 Chocolate Milk Shake RM13.50



Chocolate Waffle RM 17 (half)



 Cappuccino RM9.50





 tiada kena kan sebarang cas atau tax

 





Details :

Publika Shopping Gallery
Lot 26-27, Level G2, 
Jalan Dutamas 1, Solaris Dutamas,
50480 Kuala Lumpur
03 62112300

Quill City Mall
Lot G-35 G-36,
Jalan Sultan Ismail,
50250 Kuala Lumpur,
03 26023230

4 comments:

  1. nak pegi!!!!!! time tengahh bulan mengambang penuh ni..mood memang nak makan coklat saje.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee waktu yang tepat. lekas pergy singgah =P

      Delete
  2. nampak sedap je..hehe..tah bila nak merasa pergi sana..malas nak redah KL haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi insyhAllah ade rezeki nanty mai la Kl blh singgah sdc dan merasa

      Delete